A férfi pénztárca fogyó eszköz a mi családunkban

A férjem nagy fogyasztó. Na mármint nem engem fogyaszt le, hanem kicsit nehezebben vigyáz a holmijaira, mint az emberek többsége. Mindig jót mosolygok ezen a tényen, de nem tudok ezzel nagyon mit kezdeni, inkább megtanultam alkalmazkodni a helyzethez és mindig készülök pótdarabbal mindenből, amiből csak lehet. Így aztán amikor felfedeztem a cipomarket.hu webshopot egyből több tárcát is rendeltem a kedvesemnek – hiszen a férfi pénztárca nálunk fogyóeszköz.

Ez egy olyan internetes áruház, ahol rengeteg szebbnél-szebb tárcát lehet megvásárolni rendkívül gyors házhoz szállítással. Minden termék akciós, mindenhol lehet nyerni néhány százalékot, hol többet, hol pedig kevesebbet. Annyira egyszerű böngészni ezen az oldalon, hogy akár távoli számítógép vezérléssel is lehetne intézni a dolgot – na persze itt most csak az átvitt értelemben, hogy mondjuk a kedvesem kitalálja mit szeretne, de a fizikai megkeresését mégis én csinálom, de mindenféle vizuális támpont nélkül. Ez az igazi kihívás, de én élvezem.

A férfi pénztárca egyébként öltöztet. Szerintem egy férfinél egy igazi bőr pénztárcánál nem igazán van szebb, vagy stílusosabb. Nagyon klasszul néz ki és minden öltözethez tökéletes – egy sportos farmerhez is jól megy egy szép, bőr pénztárca, ahogyan egy csinos, alkalmi öltözékhez is remekül passzol ez a kiegészítő. Az én kedvesemnek persze egyből több bukszát is rendeltem, mert ugye sajnos fogyó eszköznek számít és hát jobban megéri, ha kapásból egyszerre többet is rendelek.

Van már fekete bőr, barna bőr pénztárca, de van már szövetből készült is az otthoni kínálatban – kivétel nélkül a cipomarket.hu oldalról rendelve. De nem lehet mit csinálna, ha egyszerűen sosem elég a férfi pénztárcákból, akkor sosem elég.

Persze más termékeket is árulnak ezen az oldalon, mint táskákat és cipőket – férfiaknak is. Tehát, ha megvan a családi bizalom a további távoli vezérlésre, akkor simán lehet, hogy akár ciőpővel és övekkel, vagy táskákkal is meg lehet lepni a szeretett férfit – szintén a cipomarket.hu oldalról.

Az egész webshopos rendelésben az a legjobb, hogy annak ellenére, hogy nem tudjuk megnézni a terméket a polcokon, ha megérkezik és szembesülünk vele, hogy mégsem tetszik, akkor visszaküldhetjük és 100%-os a pénzvisszafizetési garancia. Ezen felül már csak grátisz, hogy még 10-20-30-60 százalék kedvezmények vannak szinte minden termékre, férfi pénztácákra és minden másra is. Úgyhogy ha nálatok is fogyóban vannak, elkeverődnek a pénztárcák, vagy éppen csak szimplán szeretitek, ha minden összeállításotokhoz van valami új, akkor a cipomarket.hu oldalon nézzetek körül.

Nem egyszerű dolog, hogyha valaki egy igazán szép férfi pénztárca megkeresését tűzi ki célul magának. De ha igazán szép darabokat szeretnétek találni, akkor ezen a webshopon mindenképpen időzzetek el. Nálunk nagyon bevált, azóta is csak azt hallgatom a kedvesemtől, hogy mennyire szereti ezeket a darabokat – és talán egy kicsit már jobban is vigyáz rájuk.