A keresobenelso hu oldalán megtudhatod, mi kell a jó online marketinghez

Sosem voltam túlságosan nagy számítógép bubus. Nem tudom, hogyan működik a távoli számítógépvezérlés. Majd’ két év távmunka után is tudok úgy megnyomni egy gombot, hogy fél napra tönkre menjen a gépem. És néha még mindig nem találok meg egy letöltött fájlt a gépemen. Azt viszont már tudom, hogy manapság egy vállalkozás sikeréhez elengedhetetlen a szuper online marketing. Hiszen ha valami problémám van, vagy vásárolnék valamit, először én is az interneten nézek megoldás vagy webáruház után. Mivel a férjemmel saját vállalkozás indítását tervezzük, úgy gondoltuk, utánajárunk kicsit annak, mi kell a jó, a valóban hasznos és sikeres online marketinghez. Az információk keresése közben találtam rá a keresobenelso hu weboldalára, ahol rengeteg dolgot meg lehet tudni az online marketingről. Ráadásul minden úgy van leírva, hogy egy olyan technikai félanalfabéta is megértse, mint én.

Az első lépés egy jó weboldal

A keresobenelso hu oldalán olvasható infók alapján a sikeres online marketing felé az első lépés az, hogy egyáltalán legyen weboldala a vállalkozásnak. Vagyis az, hogy egyáltalán megtalálhatók legyünk az interneten. Egy weboldal manapság azonban egyáltalán nem elég az internetes sikerekhez, hiszen ma már szinte mindenkinek van. Olyan weblapot kell tehát csinálni, ami egyediségével kiemeli saját termékünket vagy szolgáltatásunkat a többi weboldal közül. Ami sok érdeklődőt vonz. És ami meggyőző erejével a kattintásokat bevétellé, a nézelődőket pedig ügyfelekké avanzsálja.

A Keresőben Első segít abban, hogy weboldalunk ilyen oldal legyen. Összegyűjtik azt a 10 legfontosabb kérdést, amit végig kell gondolnunk ahhoz, hogy jó weblapunk lehessen. Illetve le is írják, hogy mitől jó egy jó weblap. Például segítenek abban, hogy hány aloldal számít ideálisnak egy weblapon. Vagy abban, hogy milyen hosszúak legyenek a tartalmak. És még számos dologban.

Fontos a linképítés és a keresőoptimalizálás, na meg jól jöhet egy online hirdetési kampány is

A weboldal tehát az első lépés. Azonban ahhoz, hogy ne csak megtalálható legyen a neten, hanem valóban be is váltsa a hozzá fűzött reményeket, szükség van profi linképítésre és céltudatos keresőoptimalizálásra is. Továbbá sok termék vagy szolgáltatás szempontjából ideális segítsége lehet a sikeres online marketingnek egy jó Google Ads vagy Facebook kampány is.

Te is olyan vagy, mint én? Gőzöd sincs arról, mit jelent a linképítés és a keresőoptimalizálás? Nem tudod, hogyan kell netes hirdetési kampányokat csinálni?

A keresobenelso hu ebben is a segít! Weboldalukon megtudhatod, mit jelent a linképítés és a keresőoptimalizálás fogalma. Tájékozódhatsz arról, hogyan működnek ezek a valóságban, vagyis pontosan mi kell hozzájuk. És természetesen mindent megtudhatsz arról is, miért lehetnek ezek hasznos lehetőségek a weboldalad számára.

Továbbá olvashatsz arról is, hogyan segítheti egy vállalkozás sikeres online marketingjét egy a Google vagy a Facebook hirdetési felületén folytatott hirdetési kampány. A keresobenelso hu arra is felhívja a figyelmet, hogy a netes kampány jó dolog, de óvatosnak kell lenni vele. Ugyanis egyáltalán nem biztos, hogy ezek a felületek valóban sikert, hasznot hoznak terméked vagy szolgáltatásod értékesítése szempontjából. Így nem feltétlenül érdemes beleölni időt és pénzt. Annak eldöntésében, hogy a netes hirdetés neked való-e, természetesen szintén tudnak segíteni.

A keresobenelso hu megoldja a kivitelezést is

A keresobenelso hu oldalán tehát rengeteg internetes marketinggel kapcsolatos információt és tanácsot olvashatunk. A tájékozódás mellett a weboldal szolgáltatásokat is kínál. A Keresőben Első ugyanis egy online marketing tanácsadással és kivitelezéssel foglalkozó cég.

De mit is jelent ez? Röviden azt, hogy mindenben tudnak segíteni, ami vállalkozásod online sikeréhez kell.

Vállalnak weboldal készítést. Sőt, céged teljes arculatát (logó, design stb.) is el tudják készíteni, ugyanis grafikai tervezéssel is foglalkoznak. Továbbá rájuk bízhatod a weboldaladhoz kapcsolódó linképítést és keresőoptimalizálást. Foglalkoznak szövegírással és tartalommarketinggel. Ha pedig hatékony hirdetési kampányra vágysz, akkor is őket kell keresned.

Sikeres online marketing? Keresőben Első!