A munkához és a konyhai eszközök beszerzéséhez is jó a gépem

Eredeti szakmám szerint informatikus vagyok, a mesterképzést követően azonban külföldre mentem – séfnek tanultam -, ez volt az álmom. Kint szívtam magamba a sok okosságot, emellett tettem félre pénzt, így itthon megnyitottam az éttermem.

A távoli gépvezérlésnek – amit még az IT-szektorban sajátítottam el -, gyakran veszem hasznát, ha a “benti”, irodai gépemhez kell hozzáférnem. Ez szükséges ugyanis ahhoz, hogy a beszerzést itthonról tudjam intézni.

A kedvenc weboldalam a Dealer – Gastro & Ice Dealer honlapja, ahonnan konyhai ipari nagygépeket, kisebb, kompaktabb eszközöket és kiegészítőket is be tudok szerezni. Bár a telephelyük Tapolcán található, ami tőlem messze van, de a termékeik online prezentálása olyan jól működik, hogy egyáltalán nem zavar, hogy nem tudom személyesen megtekinteni az adott terméket. A házhoz való kiszállítás is prímán történik – a pontos feltételekről tudunk velük egyeztetni. Olyan kiegészítőket találtunk a Dealer – Gastro Ice Dealer kínálatában, mint például a mérlegek, merőkanalak, pizzalapátok, hulladéktárolók, fazekak, lábasok és edények. Ha valaki nagygépekben gondolkozik, akkor pedig a hűtés és fagyasztás, a sütés és főzés, a mosogatás, a csomagolás, az előkészítés területén találhat megfelelő gépi segítségre a Dealer – Gastro Ice Dealer felhozatalában. Én már többször rendeltem tőlük, bátran ajánlom mindenkinek a kedvező árak, a jó és megbízható minőség, illetve a rugalmas fizetési és szállítási feltételek miatt.