Anna Táska – a mai munka helyetti látogatásom

A mai napon nem éreztem valami jól magamat, úgyhogy úgy döntöttem, hogy itthon maradok home officeban. A srácok benyomták nekem a laptopot az irodában és távoli eléréssel dolgoztam – otthonról. Szeretem a modern kor eféle vívmányait, mert ez pontosan olyan könnyebbséget ad, ami ezekben a vírusos időkben nagyon is jól jön. Sokkal egyszerűbb volt ma, hogy itthonról tudtam dolgozni, de azért mégsem ment minden annyira gördülékenyen, mint amennyire mehetett volna. Na persze, ez nem azért alakult így, mert bármi baj lett volna az internettel, vagy a távoli eléréssel. Sokkal inkább annyi történt, hogy rátaláltam egy olyan webshopra, amiről nem tudtam levenni a szememet. Az Anna Táska ugyanis nem adott esélyt arra, hogy azzal foglalkozzak, amivel valójában kellett volna.

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem nőként iszonyatosan gyengém a táskám és a kiegészítők – az övek és a pénztárcák is. Éppen ezért, amikor rátaláltam egy olyan oldalra, ami ezekből a legprímább minőségeket és legkülönlegesebb dizájnokat szedi össze, akkor nem kell rajta mit magyaráznom, hogy miért is ragadtam le annyira könnyedén.

Az Anna Táska oldalán, ahogy a nevéből is sejthető, rengeteg táskát lehet kapni. De nem akármilyen táskákat, hanem a legmenőbb márkákat – legalábbis számomra biztosan. Az olasz táskák amúgyis világhírnévvel bírnak, de a többi márkás bőr és más anyagból készült termék is kivétel nélkül a legmagasabb minőséget képviseli. Nagyon izgalmas az, hogy mindenféle stílust kínálnak a webshopban. Tehát, ha egy modern dolgokat kedvelő hippi vagyok, akkor is boldogan böngészek a táskák és pénztárcák között, de ha egy nyugodtabb, letisztultabb stílussal rendelkezek, akkor is megtalálom a számomra izgalmas és elegáns darabokat.

Vannak olyan alap elemek egy nő gardróbjában, ami generációkon keresztül ott kell, hogy lapuljon – persze egy kis ráncfelvarrás még belefér. De ahogy édesanyámnak megvan a kedvenc fekete kistáskája, úgy nekem is meg lesz most már – hiszen megrendeltem az Anna Táska online üzletéből. Ráadásul 1-3 napon belül elvileg várhatom is, szóval kíváncsi vagyok, hogy milyen gyorsan lesz itt – lehet, hogy már holnap át is vehetem.

Sőt, egyébként sikerült kifognom egy olyan akciót, amivel még olcsóbban juthattam hozzá a táskához, szóval erősen gondolkozok rajta, hogy nem is csak ezt az egyet kellett volna rendelni. Túl sokat járok vissza azóta is az annataska.hu oldalra és erőteljesen azt gyanítom, hogy pár napon belül már más táskákat is bezsebelek majd innen. Egyszerűen tényleg mindenkinek van, még apukámnak is találtam olyat, ami a kedvére lehet. Szóval simán el tudom képzelni, hogy a legközelebbi születésnapok alkalmával majd mindenkinek innen nézem ki a meglepetését.

Annak ellenére, hogy Anna Táska az üzlet neve, természetesen sok a férfi holmi is, tehát szó sincs arról, hogy valami vészmegoldásról lenne szó. Férfi táskák és pénztárcák egyaránt vannak a kínálatban, szóval érdemes körülnézni, legyen szó bárkiről.

A kedvezményekért legyetek mindig résen, de ha ti is úgy gondoljátok, ahogy én, hogy az Anna Táska a könyvjelzőitek közé kerül nagyon hamar, akkor érdemes belépni a VIP klubtagok közé és máris bezsebelhetünk újabb kedvezményeket az Anna Táska oldaláról. A következő kiszemeltem is megvan már, egy remek pénztárca édesanyámnak, ugyanis neki lesz a legközelebb születésnapja. Ha gondoljátok, ti is lessétek meg, hátha találtok valami hasonlóan tetszetős darabot.