Az internetnek köszönhetően ma már minden könnyen elérhető

Ha van internetünk, akkor szinte az egész világ a lábunk előtt hever. Nagyon sok tudás digitalizálva lett, ezért már anélkül is tudunk új dolgokat tanulni, hogy bárhová is mennénk vagy egy könyvet is kinyitnánk. Ha jól használjuk az internetet, akkor nagyon sok lehetőségünk van. Sokkal több, mint korábban bármikor is volt. Éppen ezért mindenképp érdemes lehet megtanulni az internet és a számítógép használatát. Ha ezt megtesszük, akkor akár otthonról is dolgozhatunk a távoli számítógépes vezérlésnek köszönhetően. Ha informatikusként dolgozol, akkor pedig nagyon jól tudhatod, hogy ez mennyi előnnyel tud járni. Egy rendszergazdai feladatot el lehet látni távolról is. Ezért nem kell mindig ingázni az egyik helyről a másikra. Ezzel időt tudsz megtakarítani és egy óra alatt megtudod azt tenni, ami egyébként 2-3 órába telne az utazás miatt.

Ha vállalkozásod van, akkor szintén előny, ha online is jelen vagy. Miért? Az online elérhetőség segít abban, hogy minél több ember tudomást szerezhessen a vállalkozásod létezéséről és könnyebben össze is tudják hasonlítani a többi szolgáltatással. Valószínűleg ezt Szoboszlai Kriszti fotós is tudja, hiszen nem csak honlapja van, de az Instagramon is megtalálható. Nagyon sok referencia munkája megtalálhatók ezeken a felületeken. Egy fotósról sok mindent elárulnak a képei. Mennyire egyediek, hogyan szerkeszti a képeket, mennyire retusál, milyen színekkel dolgozik, mennyire tudja a fotó alanyát előnyösen fotózni stb. Éppen ezért mindéképp érdemes lehet mindig megtekinteni ezeket a képeket is.

Szoboszlai Kriszti képei szerintem nagyszerűek. Ha esküvői fotós budapest után keresgélsz, akkor vele nem foghatsz mellé. Nagy szakmai tapasztalattal rendelkezik, könnyen megtalálja a hangot mindenkivel még a gyerekekkel is, a fotózások mindig jó hangulatban telnek és a végeredmény magáért beszél. Nagyon sok vélemény is olvasható róla. Ezek mind arról árulkodnak, hogy Szoboszlai Kriszti nagyon lelkiismeretes, professzionálisan dolgozik és amit megbeszéltek, az pontosan úgy is lesz. Ha szép képeket szeretnél és a fotózást még élvezni is szeretnéd, akkor mindenképp nézz szét az oldalán. Ha tetszenek a képei, akkor foglalj időpontot hozzá minél hamarabb, nehogy lemaradj a szabad időpontokról.

esküvői fotós budapest

Az egyik legjobb esküvői fotós budapesten az ő, éppen ezért, ha ezt az egyedülálló és szép pillanatot olyan fotóssal szeretnéd elkészíteni, aki érti a dolgát és nem csak kattint pár képet, akkor Szoboszlai Kriszti a nagy napotokon is a segítségedre van.

Több fajta fotózási téma közül is választhatsz: kismama fotózás, gyermek/ portré/ családi fotózás, élményfotózás, művészi és glamour fotózás. Ha biztosra szeretnél menni, hogy tetszeni fognak az elkészült képek, akkor válassz olyan fotóst, aki törekszik a minőségre.

Mire számíts, ha Szoboszlai Krisztit bízod meg a fotóid elkészítésével?

Miután foglaltál hozzá időpontot átbeszélitek, hogy pontosan milyen fotózásra gondoltál, mik az elképzeléseid, kültéri vagy stúdió fotókat szeretnél, milyen témát szeretnél, egyedül vagy párban szeretnél fotózást stb. Ha ezekkel megvagytok, akkor azt még fontos lehet tudni, hogy a hajat, a sminket és a ruhát a legtöbb esetben magadnak kell intézni. Ha profi sminkesre vagy fodrászra lenne szükséged, de nem tudod kit válassz, akkor ebben tud neked segíteni, szívesen ajánl profi szakembereket. Ruhában több stílust ajánlott magaddal vinned, hogy sokszínűek legyenek a képek és több ruha is beleférjen az időbe.

A fotózás után a nyers képek közül ki tudod választani a legjobbakat és azokat retusálja majd a fotós. Az egész folyamat nagyjából 3-4 hetet vesz igénybe.

Ha profi kezekbe szeretnéd adni a képeid elkészülését, akkor válaszd Szoboszlai Krisztit.