Egész napos ülés után nagyon jól esett a hátmasszázs

Tagadhatatlan, hogy a távmunkának számos előnye van. Viszont úgy érzem, hogy mióta itthon dolgozok, sokkal többet ülök a számítógép előtt, mint korábban, ami azt a negatívumot is előhozta, hogy időnként nagyon megfájdul a derekam és a hátam. Persze figyelek arra, hogy napjában többször felálljak a számítógéptől és átmozgassam magamat, de úgy tűnik, hogy ez nem elegendő., így a barátnőm javaslatára foglaltam időpontot a Karma Thai Masszázs szalonba a karmathaimasszazs.hu/hatmasszazs linken keresztül, amit elküldött nekem üzenetben.

Nem tudtam, hogy mire számítsak, hiszen még nem voltam masszázson, de a szalonba belépve már rögtön egy jóleső érzés fogott el. Az egész helyiség nagyon kellemesen van kialakítva, a hölgy pedig, aki üdvözölt, olyan nyugodt és kellemes hangon szólt hozzám, hogy azonnal átjárt engem is a teljes nyugalom.

A masszázs helyiségbe belépve mondták, hogy feküdjek hasra a masszázságyon, és innentől kezdve nekem nincs semmi más dolgom, csak élveznem kell a kényeztető masszázst. Lépésről lépésre az egész hátamon végighaladtak a masszázs során, ami hihetetlenül jó érzéssel töltött el. Amikor pedig a masszázs végére értünk, már abban a pillanatban megéreztem a frissítő hatását, így el is határoztam, hogy innentől kezdve rendszeresen fogok járni hát masszázsra.

Ez volt életem első masszázsa, amiről nem gondoltam, hogy ennyire szuper lehet. Ehhez persze kellett egy csodálatos szalon szakértő masszőrrel, és egy informatív oldal, ahonnan még a szalonba lépés előtt tudtam tájékozódni mindenről, ami fontos: karmathaimasszazs.hu/hatmasszazs

Árban is nagyon jók, de azt gondolom, hogy a jólétünkre egyébként is érdemes pénzt szánni, ebben nem szabad fukarnak lenni.