Ha céget vezetünk, nem mindig elég felületesen érteni a dolgokhoz

Cégvezetőnek nem akárki szegődik. Hanem olyan ember többnyire, aki kellő magabiztossággal rendelkezik, és elegendő rálátással egy személyben a legfontosabb dolgokra. De, láttam a családi cégünknél – amit a bátyám vezet -, hogy mennyire nem elég bizonyos, sarkalatos kérdésekben az általános ismeretek megléte.

Amikor az informatikai fejlesztés szakaszába értünk, és a rendszerünket korszerűsítettük, megtanultuk, hogy a legjobb informatikusok nélkül nem lehet ezt kielégítően véghezvinni. Amikor a bátyámmal elkerekedett a szemünk a “távoli számítógép vezérlés” hallatán, amivel akkor találkoztunk ilyen formában először, tudtuk, hogy nem ússzuk meg profi partnerek bevonása nélkül. Sokoldalúnak kell lenni, de profi munkához profi szoftver kell például, nem olyasmi, amit a hétköznapokban használunk. Inkább olyan, ami nem is túl felhasználóbarát, ezáltal…

Ugyanez történt, amikor a flottakezelő került a képbe, mert egyre több gépjárműre lett szükségünk. A FLOTTAUTO Lízing Kft. szerencsére levette ezeket a terheket is nagyrészt a vállunkról, ezért általánosságban elmondanám, miről van szó pontosan, mert más is eljuthat előbb-utóbb ebbe a fázisba.

Egy autót nem megvenni, hanem fenntartani nehéz – tartja a régi mondás. És gondoljunk bele, mi van akkor, ha a cégünk részére több járművet is fenn kell tartanunk, szervizelnünk stb. Vagy, akár csak kettőt-hármat, a saját, otthoni autónkon túl, ha mondjuk csak egy kisebb vállalkozást üzemeltetünk. A flottakezeles.hu olyan profi, és sokat látott flottakezelőt takar, amely mindenféle ilyenben segíteni tud. Hisz tényleg rengeteg a macera az autó körül! Felelősségbiztosítás, súlyadó – már ha egyáltalán eljutottunk oda, hogy minden gépkocsit megvásároltunk már, amire szükségünk van. A flottakezelő oldal nyújtotta lehetőségek igénybevételével, már a vásárláshoz is kaphatunk tippeket.

Akinek van akár egyetlen autója is, tudja, hogy elég egynek a dolgaira is mindig figyelni, és akkor még nem beszéltünk a váratlan eseményekről. Egy bírságról mondjuk – ha beleszaladunk egy gyorshajtásba teszem azt, éppen a rossz helyen, akár egy pillanat erejéig. Vagy ha cserélni kell, javíttatni, és addig megoldani valahogy egy másik autóval… Jobb az ilyen dolgokon spórolni, nemde? Ezért (is) javaslom még az iménti szolgáltatást. Mert, ha jó kezekben vannak a dolgok, akkor bizony rengeteg pénz megspórolható! A flottakezeles.hu oldalon, kipróbált módszereket tudnak ajánlani nekünk, mert fő (ilyen téren is) a tapasztalat. Spórolás és rendszerezettség – mindkettő fontos és kellő tapasztalattal lehetséges!

Azt állítják, a céges autó kiválasztása, a flottakezelés ideális esetben nem szabad különbözzön a legnagyobb multik módszereitől. Mert hiába, nekünk nincs 100 autónk, azért ha jól csináljuk, nem kell lemondanunk az olyan előnyökről, amiket a nagy cégek kapnak. Legyen szó mondjuk tényleg csak három, vagy harminc autóról, ők a weboldalon hirdetett különböző csomagokon keresztül tudnak majd segíteni, mert ismerik ezeket a módszereket. És még annyi pluszt adnak, hogy ezeket a módszereket hozzáillesztik a (nyilvánvalóan) kisebb cégünk, vállalkozásunk igényeihez. A könyvelőtől, a szervizesig, egyébként rengeteg dolgon kéne kattognunk, de mindez könnyebbé válhat, a flottakezeles.hu-val. Nem elég vonzó ajánlat? Tudom, hogy mindenki álmodozott már erről… Sőt, ez egy olyan weboldal, amit már akkor is hasznos olvasgatni, amikor még fel sem vettük velük a kapcsolatot, mert önzetlenül közzétesznek egy csomó dolgot – hogy mire figyeljünk, milyen hozzáállással érdemes viszonyulnunk a szóban forgó dolgok összefogásához és “egy csomagban” kezeléséhez, nekünk, magunknak.

Bőven megírnak annyi mindent, ami alapján dönthetünk, megéri-e velük aztán komolyabban felvenni a kapcsolatot és választani az elérhető csomagjaik közül. Mondjuk, az én ítéletem erről talán már világos: ahogy írtam, az önzetlenségük engem meggyőzött. Már úgy is többet adtak másoknak, hogy még csak a weboldalon böngésztem, szóval nincs kétségem arról, hogy ez egy korrekt társaság. Érdemes megnézni a lehetőségeket és árajánlatot kérni! Ha tovább lépünk a tájékozódásnál, rengeteg terhet levesznek tényleg a vállunkról! Minden cégvezető álma ez, szerintünk. Nekünk legalábbis bevált.

flottakezelő