Home office-ban ajánlottam vízvezeték szerelőt

Mióta fennáll ez a járványhelyzet, elég kétlaki életet élek, hol a munkahelyemen, hol otthon dolgozom. Megvan mindennek a maga előnye, szeretem meg nem is az itthoni munkát. Annyiból jó, hogy minden internet alapon működik, és segítséget is könnyedén tudok kérni, ha nem haladok valamivel. A minap éppen megkerestem a cég info-s kollégáját, mert sehogyan sem boldogultam az egyik Excel táblával. Ezért távoli segítséggel nyúlt bele az itthoni rendszerembe, hogy kiküszöbölhessük a problémát.

Még aznap reggel nyitva felejtettem egy weboldalt, amit a kollégám meglátott a böngészőm ablakának tálcájára lepakolva. Mondta nem akar tolakodó lenni, de éppen vízvezeték szereléssel kapcsolatos gondja akadt és érdeklődött az oldalon található vállalkozás után. A fürdőszobájában szivárog a víz csempe mögül pár napja és eddig nem talált szakembert, akinek megmutathatta volna a problémát.

vízvezeték szerelés

Elmeséltem, hogy én mindig őket szoktam megkeresni, ha vizet-, gázt- vagy fűtést kell nálunk szerelni. Viszont véletlenül kitöröltem a számukat a telefonomból, ezért is néztem meg újra a weboldalt, hogy lecsekkoljam ez elérhetőségeiket. Nekünk most a WC dugult el a változatosság kedvéért.

De mióta ennek a cégnek a szolgáltatásait vesszük igénybe és soha nem esem kétségbe, ha elromlik a kazán vagy csőtörés van otthon. A vizgazfutesszerelo24 mindig gyorsan kiérkezik, olcsón és nagy szakértelemmel dolgozik.

Mindig lehet őket keresni vagy visszahívást kérni, mert 24 órás ügyeleti rendszert látnak el. Ez rendkívül szimpatikus számomra. Ők is tudják, hogy ezeken a területeken előforduló meghibásodások sokszor nem várhatnak ezért is vállalnak szükség esetén akár egy órán belüli kiszállást is.

De nem csak javítási, vagy szervizelési feladatokat látnak el, végeznek fűtési rendszer tervezést és telepítést vagy csatornarendszer kiépítést is például.

Egy szó mint száz: ha vízvezeték szerelés, fűtési rendszer karbantartás vagy gázkészülék szerelés, én csak őket ajánlom mindenkinek.

Örülök, hogy távoli számítógép vezérléssel segített rajtam a kollégám, mert így én is segíthettem neki vízvezeték szerelés ügyben.