Így változtatta meg az internet az életemet

Minden korábbinál nagyobb hangsúlyt fektettünk mostanság a cégnél az informatikára. Be kellett rendezkednünk ugyanis otthoni munkára – spórolási megfontolásból -, szóval meg kellett oldani mindent. Távoli számítógépvezérlés, szerverek bérlése – így is olcsóbb, mint több helyiséget fenntartani, fűteni, egyebek.

Noha, anno a legutóbbi járvány idején, én már amúgy is átállítottam az agyam, hogy mindent a neten intézzek az életemben, amit csak lehetséges – így aztán kevésbé volt fura. Amazon-függő lettem, és olyan új dolgokra leltem ott rá, amik Magyarországról is beszerezhetők, csak itt sajnos nehezebb beléjük futni… Hogy egy példát mondjak, anti aging arckrémből is ott leltem meg a legjobbat, a Florence BIO termékcsaládot, mert valahogy könnyebben a szemem elé került, tényleg. Nem véletlen mondjuk, az Amazonon ezen termékek mentek akkoriban a legjobban, a kereskedelmi lánc “Beuty” kategóriájában. Ez hamar meg is győzött, hogy biztos működik a dolog, és nem túlzás, amit írnak róla, ha már egyszer ez volt a legkeresettebb, és ilyen jók voltak a visszajelzések!…

A magyar nyelvű oldalukon 64314 darab valós vásárlói véleményről írnak eleddig, szóval a Florence BIO anti aging arckrém cuccok igazán elnyerték mindenki elégedettségét, ezek szerint. Hisz más irányba tolódna az összkép, ha nem vált volna be a túlnyomó többségnek!

Ez a vegán arckozmetikum-család nagyszerű bőrfiatalításra, illetve idősebb kor felé tartóknak az üde állapot megőrzésére. Több termékük is van, amelyeknek megadják az indokolt használati sorrendjét: arctisztító tej, arctonik, C-vitamin arcszérum, hidratáló anti aging arckrém, stb.

Minden korosztálynak ajánlott, de az arckrém tényleg feltölti a ráncokat, szóval az idősebbektől több áradozó kommentet kaptam el. De magam is megerősíthetem, hogy kiválóan regenerál, puhább lesz tőle a bőröm, és nincsenek mellékhatásai.

Anti aging arckrém, tonizálás és mindenféle egyéb kifejezésre keresve azt láttam, kár kutakodnom tovább, inkább kipróbálom azon termékeit is ennek a gyártónak, amik még eddig nem kerültek hozzám. (Több is van belőlük, ami ugyanarra jó) Hisz a világ használja őket nagy elégedettséggel – az Amazonos eladásokból kiindulva -, nem csak az én szűkebb közegem, aminek a nyelvén a visszajelzések eljutnak hozzám, szóval ez jó mérce és így meggyőző az összkép.

Még meggyőzőbb, amit a weboldalukon a többi paraméterről írnak – hogyan állítják elő, milyen minősítéseket nyertek el -, de persze van, akinek csak a hatása fontos, amit kifejt ez a dolog az arcbőrön. Helyettük is már, én magam elolvastam, hogy mennyi dolog miatt ajánlott inkább ezeket használni a tisztázatlanabb hátterű kozmetikumok helyett, szóval ezt javaslom mindenkinek: florencebio.hu.