Intézzük a székhelyszolgáltatást távolról, otthonunk kényelméből

Most már egyre több dolgot el lehet intézni otthonról. Egyrészről hihetetlen, hogy a fejlődés ilyen mértékű, másrészről pedig az is elképesztő, hogy az emberiség ennyire hozzászokott már. Egy átlagos napon mikor gondolunk bele abba, hogy tíz évvel ezelőtt még el sem tudtuk volna képzelni, hogy bárhonnan fel tudunk majd menni az internetre, egyszerűen csak a telefonunk segítségével. És akkor nem is beszélek még arról, hogy 30 évvel ezelőtt mire volt csak lehetőségünk.

Ez azonban rengeteg negatív dolgot is hozott magával. Hiszen az ember nem feltétlen tud olyan gyorsan fejlődni, mint a technológia. Ezért még mindig a régi berögzültségeink alapján fogjuk fel a dolgokat. Például sokszor azt hisszük, hogy ha egy virtuális beszélgetés során a másik ember eltűnik, akkor bunkón viselkedtek velünk. Az igazság azonban az, hogy egy online beszélgetés csak szimulációja egy valódinak.

Viszont meglepő, hogy az online székhelyszolgáltatás igénylés még talán kényelmesebb is volt, mintha személyesen kerestem volna fel az adott céget. Most már egy ideje foglalkoztatott a cégalapítás, ennek pedig elengedhetetlen része az, hogy legyen egy székhelyünk is. Nem vagyok túl tájékozott a témában, ezért elsőként úgy gondoltam, hogy az internetet hívom segítségül. Beírtam, hogy online székhelyszolgáltatás és nemsokára meg is találtam a Székhelypartner oldalát.

Az első benyomás nagyon fontos, különösen akkor, ha üzleti dolgokról beszélünk. A székhelypartner pedig maximálisan odafigyelt erre a lépésre, mivel az oldaluk kifogásolhatatlanul néz ki. Ehhez tegyük még azt hozzá, hogy könnyen átlátható és nincsenek reklámok sem. Ezzel egy kicsit már meg tudtak győzni arról, hogy milyen az üzlethez a hozzáállásuk. Nem lehet azonban ebből minden következtetést levonni, úgyhogy egy kicsit részletesebben akartam informálódni arról, hogy milyen feltételek mellett érhető el náluk az online székhelyszolgáltatás.

Erre is több menüpont állt a rendelkezésemre. Egyszerűen csak rá kellett kattintanom arra, ami engem érdekelt és el is kezdhettem olvasni az adott témában. Az online székhelyszolgáltatás cikkből pedig megtudhattam, hogy miért is fontos az, hogy a székhelyünk után ne nekünk kelljen felelni. Hiszen kezdő vállalkozóként annyi minden le fogja kötni a figyelmünket. Biztos vagyok benne, hogy a hátunk közepére sem kívánjuk még azt is, hogy folyamatosan a székhellyel kelljen bajlódnunk.

online székhelyszolgáltatás

A másik komoly érv, amit az online székhelyszolgáltatás kapcsán hoztak fel, az az volt, hogy magunktól biztos nem fogunk olyan nagyszerű székhelyeket találni, mint amiket ők ajánlanak. Mivel a székhelyeik Budapest legszebb részein helyezkednek el és van még egy, ami Újlengyelben elérhető. Utóbbit azért érdemes fontolóra venni, mert ebben a községben különböző adókedvezményeket vehetünk majd igénybe. Egy csomó más nagy cég is erre a helyre esküszik, úgyhogy nem kell attól tartanunk, hogy ez csak valami átverés.

Mindezeket elolvasva egészen nagy önbizalmam lett azzal kapcsolatban, hogy a Székhelypartner lesz az ideális cég. Már csak a főpróba maradt hátra, mégpedig, hogy milyen náluk az ügyintézés. Nem fogok azonban senkinek sem meglepetést okozni, mikor azt mondom, hogy ezzel sem volt semmi gond. Az ügyintézők figyelmesek és kedvesek. Tehát nem kell attól tartanunk, hogy feltegyük a még megmaradt kérdéseinket. Ezt követően pedig nagyon hamar eljutunk a cégalapításhoz és a székhelyszolgáltatáshoz. Ha te is hosszú ideje azon gondolkozol már, hogy bele kéne vágnod a saját vállalkozásodba, akkor az online székhelyszolgáltatás számodra is ideális lesz.