Konyha falpanel és 3d tapéta, ami még öntapadós is ráadásul!

Bevásároltam. Nem kicsit, hanem nagyon. És mindehhez nem is használtam a saját gépemet, hanem távoli eléréssel jelentkeztem be és dolgoztam az otthoni eszközömön az otthoni fájljaimmal egy teljesen más helyről és eszközről. Hihetetlen, hogy manapság már mennyi mindent meg lehet oldalni – hát szerencsére ezt is. Hogy ennyire egyszerűen szórjam a pénzt a konyha falpanel megvásárlása során. Vagyis igazából ott pont nem, de minden más felújítási tétel kapcsán gondolkodás nélkül.

A házunk bizonyos részeit kicsit felfrissítjük, hogy a kor szelleméhez jobban passzoló legyen, mert az, hogy újra nem ciki a metró csempe egy kicsit aggaszt. Így hát inkább választottam egy remek konyha falpanel darabot a kerma.hu webshopjából és azt fogom az egyébként jó állapotú konyhabútorhoz felszerelni.

Nem tudtam megállni, mert egy pálmafás konyhai hátfalról van szó, ami annyira ordított, hogy vegyél meg! Nem bírtam kihagyni. Zseniálisan jól néz ki és ráadásul a mérete is tökéletes volt az én konyhámhoz. Ez egy vízálló falburkolat, szóval nem kell azon aggódni, hogy majd nem lesz elég hosszú életű ez a termék. 4-féle méretben készítik el a kerma.hu-nál, mindegyik hatvan centi magas és a hosszak változnak. Ezek fúrhatók és ütésállók, vághatók is és könnyen tisztíthatók. Szerintem ennyi éppen elég ahhoz, hogy egy nő is egy ilyen falpanel mellett tegye le a voksot. Ami pedig még külön szimpatikus volt, hogy 2 hétre vállalták a kiszállítást, de végül hamarabb is házhoz jött a konyha falpanel.

Szívesen ajánlom ezt az oldalt azoknak, akik szeretnének valami újdonságot a konyhájukban látni, mert kedvező áron hozzá lehet jutni ezekhez a panelekhez és hozzá meg akkora változást hoz, hogy nem is gondolná az ember. Mindegy az, hogy most pálmafáról van-e szó, zöld békákról, vagy “HOME” feliratról, mert a kerma.hu oldalának elemei között minden megtalálható. Többnyire 1 év garancia is jár hozzá és a mérettől függően negyven és nyolcvanezer forint körül mozognak ezek a konyha falpanel csodák. Remélem, hogy sikerült kedvet hoznom legalább egy körülnézésre a kerma.hu-n, mert aki egyszer oda téved, az biztos nem távozik a virtuális üzletből üres kézzel.

konyha falpanel