Mégis megéri egész nap az irodában ülni

Ilyet sem hallottatok még ugye? Kocka vagyok és büszke vagyok rá, informatikusnak lenni minden szempontból fantasztikus, de nem csak azért, mert hálózatok összekapcsolása közben, és hasonló folyamatoknál igazi tudornak érzem magam. Erre most jöttem rá, hogy van más jó vetülete is.

Azért is, mert rá vagyok kényszerülve a sok meló miatt, hogy az interneten keresgéljek, rendelés céljából, annyira nincs idő elmenni semmiért a boltba. És így sokkal jobbakat találok végül, mint itt helyben, a szűk kínálatból kiválogathatnék. Nem találtam volna meg a rágómaki nevű játékot sem a kisfiamnak, ha nem a netre megyek érte. Simán csak bementünk volna a feleségemmel az első bababoltba cumiért, amit az Imagine Baby nevű webshopban is eredetileg kerestem, aztán láttam csak meg, nekik van ilyen rágómaki nevű valamilyük.

Ekkor még el sem tudtam képzelni, mi lehet ez. A feleségem még nálam is kötöttebben dolgozik – igaz ő otthonról, a pici mellől – szóval én intézem ezeket, és az imaginebaby.hu olyan shop, ahol mi apukák sem jövünk zavarba. Sőt, felkészültebbé válunk tőle. A részletes leírások miatt, meg amiatt, hogy ez a bolt azonnal kiteszi rágómaki mellé is például a vevői visszajelzéseket, így tudni lehet, mit jelent sok leírás alkalmazása a gyakorlatban. És, mert van olyan blogjuk, amit ha sokat olvasgatunk, minden fontos témára sor kerül idővel, gyereknevelés-ügyben. Most ez az ebédszünetes elfoglaltságom. Az olvasás. És imádom olvasni őket. Velük könnyű és szórakoztató a gyereknevelés, mert nem érzem egy töknek magamat végre. Hanem tényleg mindent barátságosan elmesélnek ott. Olyan értelemben is, ha az ember közvetlenül veszi fel velük a kapcsolatot. Volt már utóbbira is példa. Olykor jól esik kérdezni, közvetlenül.

Mi is tényleg a rágómaki? Ne fosszátok meg magatokat semmilyen tudástól, kattintsatok az imaginebaby.hu-ra magatok is, és olvassatok el hozzám hasonlóan mindent! Ha nem akartok minőség-szempontból valamiben csalódni, akkor jó szívvel mondom, rendelni is innen rendeljetek.

Szóval, rágómaki, hogy ne odázzam tovább a lényeget. Igaz, hogy azért kötöttem ki ebben a shopban, mert a többi termékük is elég prémium, és a környezettudatosság aktív megtartásának segítője, de ez a játék volt az, amit máshol még nem láttam. És elég különleges: könnyen tisztítható, ergonomikus kialakítású “rágóka”, 3 hónapos kortól, ami persze nem olyan értelemben rágóka, hogy ne lenne tartós. Nagyon is tartós és jó minőségű, a pici a szájába veheti és ez még jót is tesz neki. Valamint el sem nyüvi. A fogzás során mindent megad, amit csak meg lehet, hogy ne fájjon.

Nem veszélyes, tehát tényleg elég kis kortól ajánlott, a fogzás teljes fájdalmát segíti átvészelni, a ciklus végéig. Szórakoztatja a kicsit is emellett és fejleszti is a motorikus képességeit, de az előbb soroltak miatt lesz ez a megváltás sokaknak. Ugyanis ezt az időszakot át kell vészelni valahogy! Az egyik legnehezebb. Ha nem futok bele új kedvenc shopomba, éppen már ezen megoldások után kezdtem volna külön keresgélni, hiszen tudjuk, mindenre van már valami opció, hogy legalább elviselhetővé tegyük. Én viszont mostantól ide kattintok majd mindig legelőször, ha a picinek kell valami, főleg, ha utána akarok nézni, informálódni valaminek gyereknevelés-témakörben. Kiterjedtebb sokkal az alap-dolgoknál a leíráshalmazuk a blogon belül is, szóval ezt ajánlom más, kezdő apukáknak továbbra is. És anyukáknak… Miért lennék kishitű? Lehet, legközelebb majd én mesélek valami újdonságot a feleségemnek, annyi mindent tudok meg itt!