Minden munkakörnyezetben fontos a tisztaság

Dolgozzon bárhol is az ember, az egészségügyi szempontból is jó, ha tiszta környezet veszi körül. Azonban vannak olyan nagy területek, felületek, melyeket kézi erővel igencsak nehéz és bonyolult lenne kitakarítani.

A https://greenwaykft.hu/berelheto-gepek/seprogep pedig pontosan erre kínál megoldást. Olyan seprőgépeket, melyek kül- és beltéren egyaránt használhatók. Vannak olyanok is, melyek ráülősek és olyanok is, amelyek gyalogosan kísérhetők.

A https://greenwaykft.hu/berelheto-gepek/seprogep kínálatában tehát mindenki megtalálhatja azt a berendezést, amire szüksége lehet. Ezek igen hatékonyan működnek, gyors és pontos munkát végeznek. Ráadásul megvásárolni sem szükséges a gépeket, hiszen a Greenway Kft. bérlési lehetőséget kínál.

A bérléssel pedig sokkal kiszámíthatóbbá válik a takarítás, a költségek jobban tervezhetőbbek lesznek.

Itt van például a Taski Balimat 6500 gép, amit igen sokoldalúan fel lehet használni, egy ráülős gépről van szó. Széles seprési úttal rendelkezik, gyors munkát lehet tehát vele végezni. 90 centiméteres a seprési szélessége, és ha még egy oldalsó seprűt csatlakoztatnak rá, akkor 110 centiméter széles lesz, ezáltal pedig jelentősen megnő a takarítás hatékonysága is. Ráadásul egy extra nagy, 90 literes tartállyal rendelkezik, így lesz maximális a teljesítménye. A keféi ellentétesen forognak, ez egyébként egy szabadalmaztatott rendszer, ami úgy működik, hogy az egyik hengerről a másikra kerül a törmelék, majd innen egy vezetőlemezen keresztül felfelé. Így a szennyeződéseket a görgők hátra vezetik, és belekerül a tartályba. Fontos még azt is megemlíteni, hogy ez egy könnyen és egyszerűen használható gép, amit beltéren és kültéren is lehet használni.

Van továbbá több olyan gép is, ami gyalogosan kísérhető, ezeknek szintén megvannak az előnyei. A nagy munkaszélesség és a nagy tartály ezeknél a seprőgépeknél is nagy előny, és ezek is könnyen és egyszerűen használhatók. Mint amilyen a Taski Balimat 3300 is, aminek 900 centiméteres a seprési szélessége és 60 literes az a tartály, amibe a szennyeződéseket össze tudja gyűjteni. Ez is egy olyan berendezés, ami a szabadalmaztatott ikerhenger-rendszerrel rendelkezik. Gyorsan, egyszerűen használható, semmilyen képzettség, képesítés nem szükséges a használatához. Beltéren és kültéren is használható, és kemény padlón, valamint szőnyegen is kiváló munkát végez.

A Greenway kínálatában manuális söprőkocsit is találunk, ami szintén könnyen használható és jó munkát végez. Két oldalsó forgó kefével rendelkezik ez az eszköz, ami a szélek mentén besöpri a darabos szennyeződéseket. Ilyen például a por, a homok, a levelek és papírdarabok. A szélekről tehát ezek a fő hengerkefék elé kerülnek, és ez továbbítja a szennyeződést a tartályba. Kemény felületű padlóra tervezték ezt a berendezést és beltéren valamint kültéren is használható. Ötször gyorsabb, mintha hagyományos seprűvel sepernénk. Nagy előnye, hogy könnyen le lehet venni a hulladéktartáját és gyorsan és kényelmesen el lehet távolítani belőle a szennyeződéseket.

Ezeket a gépeket igen költséges megvásárolni, de a Greenway Kft-től lehetőség van a bérlésre. Ezek a prémium gépek így mindenki számára elérhetővé válnak. Hogy miért éri meg bérelni? Mert így nincsenek beruházási költségek, üzemeltetéssel kapcsolatos költségek sem, mint ahogy a karbantartási feladatokat sem nekünk kell elvégezni.

A Greenway full szerviz konstrukciót is kínál, ami azt jelenti, hogy megelőző karbantartási feladatokat is elvégeznek. Ezen kívül 24, de akár 12 órán belül is szervizelnek, és oktatnak is, amikor az szükséges. Ráadásul ez a konstrukció tartalmazza a kopó alkatrészek korlátlan cseréjét is.

Jó választás lehet a https://greenwaykft.hu/berelheto-gepek/seprogep azoknak, akik prémium minőséget szeretnének. Ez a cég pedig pontosan ezt kínálja, minőséget, megbízhatóságot, profi munkát, berendezéseket, eszközöket.