Mindent az otthonod kényelméből

Az internetnek köszönhetően ma már mindent elintézhetünk online és ha olyan a munkahelyünk és munkakörünk, akkor onnan dolgozhatunk, ahonnan csak szeretnénk. Ez olyan szintű szabadságot tud adni az embernek, ami régen szerintem elképzelhetetlen volt. Ha valaki ért is a pénzhez és vannak befektetései is, akkor pedig passzív jövedelemre is szert tehet. Ennek hála pedig még hamarabb is nyugdíjba mehet az ember, mint gondolta volna.

Ha jól szeretnénk gazdálkodni az időnkkel, akkor érdemes lehet a tevékenységeinket rangsorolni és ez alapján elvégezni őket. Ami fontos az kerüljön előre, ami elhanyagolható az pedig ráér. Amennyiben ekképpen dolgozunk, akkor nem zavarhatja meg a munkánkat a hirtelen közbejött teendők és fókuszáltak tudunk maradni. Így sokkal gyorsabban tudunk haladni és a nap végén elégedettek lehetünk a munkánkkal.

Amióta így dolgozok próbálom a kisebb feladatokat delegálni és olyan emberekre bízni, akik megfelelő minőségben meg tudják csinálni. Így én is elégedett lehetek és a munka is el lesz végezve. Ilyen feladat nálam például a kocsimosás. Az autótisztítás víz nélkül egy olyan nagyszerű módszer, amit azóta alkalmazok otthon is, amióta megismertem.

autótisztítás víz nélkül

A Safety Wash csapata ebben a legjobb: autótisztítás víz nélkül. Amikor rájuk találtam az interneten, akkor már egy ismerősömtől hallottam róluk, viszont a kedvet hozzájuk igazán a honlapjuk hozta meg. Nagyon sok információt meg lehet tudni már onnan is, ezért szinte az összes szolgáltatásukat meg tudtam ismerni az oldalon található leírásoknak köszönhetően.

Amellett, hogy az autótisztítást víz nélkül végzik nem csak környezettudatosok, de hosszútávon is kivitelezhető módszerrel dolgoznak. Ha otthon is szeretnéd alkalmazni a víz nélküli tisztítást, akkor erre is van lehetőséged. Ugyanis a webshopban található két termék is, amit megvásárolhatsz. Ezek nem mások, mint a felni és gumi tisztító és az autótisztító és wax. Viszont ha otthon nem szeretnél ezzel foglalkozni az is teljesen rendben van.

Amikor már az autómra ráfér egy alapos tisztítás, akkor mindig a Safety Wash csapatát hívom. Azért szeretem őket ennyire, mert ha kéred, akkor helyszínre is kimennek. Így nem kell neked a szalonba menni vagy az autómosóba, hanem megadod hol szeretnéd lemosdatni vagy tisztítani az autódat és ők ott ezt helyben meg is fogják tenni.

Alapos munkát végeznek mindig. A munkájukban profik és az autókkal is kíméletesen bánnak. A honlapon véleményeket is olvashatsz róluk. Ezek mind olyan pozitív visszajelzések, amik szintén alátámasztják az én tapasztalataimat is. Ebből látható, hogy nem vagyok egyedül az elégedettségemmel és valószínűleg minden eddigi ügyfelük elégedett volt a szolgáltatásokkal.

Jelenleg több, mint 500 elégedett ügyféllel rendelkeznek és ez a szám folyamatosan csak növekszik. Mára már 1.000 liternél is több vizet sikerült megspórolniuk és a megtisztított autók száma is a 7400 darabot. Szerintem a számok már önmagukban is nagyon szépek, viszont ha elviszed hozzájuk az autódat, akkor az még ennél is szebb lesz.

Több partnerrel is együtt dolgoznak, mint pl. Pappas, MAPEI, Laurel, Decor Floor, Hyundai.

Ha szívesen olvasnál az autómosással és autókkal kapcsolatos cikkeket, akkor a blogukon ezt megteheted. Számos érdekes, aktualitással foglalkozó és ismertető cikket írtak már és ezeknek a száma is folyamatosan bővül, így mindig lesz mit olvasni.

Légy Te a következő ügyfelük és élvezd a ragyogóan tiszta autód, amit majd nekik köszönhetsz!