Most már a vásárlást is megéri interneten intézni

Nem meglepő, hogy informatikus lettem, mivel engem már középiskolás koromban is kockának tituláltak. Míg mások életükben először mentek bulizni a barátaikkal és próbáltak ki különböző károsnak mondott dolgokat, az én szenvedélyem a számítógépezés és videójátékozás volt otthonom kényelmében. A szüleimtől emiatt a “lusta” jelzőt kaptam, mert tudjuk, hogy megy ez, csak még 5 percet gépezek, mielőtt lemegyek a boltba…

Továbbra is próbálok praktikus életmódot folytatni, ehhez pedig nagyszerű eszköz a távoli számítógép vezérlés. Saját vállalkozásom van, és ennek segítségével úgy tudok segíteni az ügyfeleimnek az informatikai problémáik megoldásában, hogy nem is kell találkoznom velük, sőt, ki sem kell mozdulnom otthonról! Jól keresek, de a feleségem szerint minek, ha sosem megyek sehova és nem veszek semmit… Ő egész nap ráér és órákig járja a boltokat, nem is értem. Egyszer szükségem volt egy új pizsamára, ő pedig fogadott velem, hogy most végre felállok a gép elől, és ezt offline fogom megoldani. Én pedig mindent megtettem, hogy ne legyen igaza.

Először is, a legtöbb nagy ruhaboltnak most már van webshopja. Másodsorban pedig mindenki tudja, hogy az informatika világában aki leleményes, az mindig megtalálja a módját, hogy valamilyen kedvezményhez jusson. A kereső segítségével rá is akadtam a kuponkodok.hu oldalra, ahol az aktuális sinsay akciók böngészésébe kezdtem. Gondoltam, ott biztosan találok megfelelő pizsamát, és akárhány százalékkal kerül majd kevesebbe, én örülni fogok neki.

sinsay akciók

A kuponkodok.hu használata egyébként baromi egyszerű: csak megnézed az elérhető sinsay akciók listáját (vagy más webáruház kedvezményeit), felfeded és kimásolod a kódot, Ctrl+C, majd Ctrl+V, beillesztés a fizetés előtt a megadott helyre, és már látod is, hogy mennyivel kell kevesebbet fizetned az eredeti árhoz képest. Tényleg nagyon gyorsan megy, és meg is van a válasz, hogy hogyan tudsz spórolni a modern technológia segítségével.

Az is előfordulhat, hogy az adott akció csak bizonyos termékekre vonatkozik. Ilyenkor a kuponkodok.hu átirányít arra az oldalra, ahol ezeket megnézhetjük, vagy pedig arra a linkre, ahol a kedvezmény feltételeiről értesülhetünk. Ez szerintem szintén hasznos, mivel rengeteg olyan termék van, amire egy adott időszakban kisebb a kereslet, később viszont egész biztosan szükségünk lesz rá, és akkor majd pénzben, időben és energiában is jóval többet költhetünk rá. Ilyen például az őszi dzseki, amit nem feltétlenül fogunk hordani nyár közepén, de ha akkor megvesszük, mert akciós, már csak fel kell kapnunk, amikor eljön az idő ahelyett, hogy elmennénk a boltba, ahol közlik, hogy ilyen nincs a méretünkben, mert aznap már eladták mind az 5 darabot, ami volt.

A jelenlegi sinsay akciók között ehhez hasonlót is találtam, beraktam a kosaramba pár olyan terméket is, ami később még jól jöhet. Utána megkezdtem a fizetést – kuponkodok.hu – Ctrl+C, Ctrl+V, kuponkód bemásolva, a rendszer pedig máris automatikusan csökkentette a végösszeget. Mindössze ennyi az egész, időben és árban is sokkal jobban jár ezzel az ember, mint azzal, ha órákat tölt el a boltban, vagy a közösségi média felületeit böngészve az aktuális sinsay akciók után kutatva. A kuponkodok.hu-nak köszönhetően most már kezdem belátni, hogy ha már egész nap a gép előtt ülök, ezt az időt akár hasznos dolgokra is fordíthatnám. Többek között arra, hogy figyeljem, hogy most épp mihez lehet olcsón hozzájutni, illetve itthon mire van épp szükség, amit online meg tudok rendelni.

A feleségem teljesen ledöbbent. Hirtelen saját laptopot szeretne venni… Tán csak nem a kuponkodok.hu-t szeretné egész nap böngészni rajta? Ha arra is van kódjuk, akkor felőlem legyen…