Nem kell számítógépes vezérlés, ha megbízható gumija van autónknak

A technikai fejlődés lenyűgöző. Gyerekként természetesen nevettem a nagyszüleimen, vagy a szüleim, hogy nem értettek úgy a számítógép használatához, mint én. Úgy gondoltam, hogy ez nem azért van, mert generációs különbségek vannak köztünk, hanem mert nem érdekelte őket annyira. Ahogy azonban növök, egyre jobban érzem, hogy a fiatalok engem is elkezdenek lehagyni és kifejezetten kőkorszakinak számítok már a régi megoldásaimmal.

Például még mindig meglepődök, ha valaki a telefonja segítségével fizet egy terminálnál. Nem is igazán értek egyet azzal, hogy ez bármivel kényelmesebb lenne, mint pár másodperc alatt előhúzni a tárcánkból a kártyánkat. De aztán eszembe jut, hogy apukám is pont így gondolkodott, mikor azt mondtam neki, hogy nézzen meg valamit az interneten és ne tőlem kérdezze meg. Az idő múlásával egyikőnk sem tudja felvenni a versenyt és én már el sem tudom hinni, hogy például a távoli számítógépes vezérléssel milyen gépeket lehet üzemeltetni.

Természetesen van még pár dolog, amiben a régimódi megoldásokra támaszkodok. Az egyik ilyen az autóm használata. Ezen a fronton csak abban szerettem volna újítani, hogy honnan szerzem be az autómhoz tartozó gumikat. A hagyományos módszer, évről-évre egyre macerásabbnak tűnt, mivel sokszor nem találtam olyan gumit a boltokban, amire nekem lett volna szükségem. Ezért is kaptam a lehetőségen, mikor az egyik ismerősöm átirányított engem a Gumi Diszkont hu nevű oldalra.

Az internetes vásárlás már nem volt új koncepció előttem, de azért egy kis győzködés kellett ahhoz, hogy a Gumi Diszkont hu oldaláról, autógumit rendeljek. Nemsokára azonban kiderült, hogy innen sokkal könnyebb beszereznem bármit, mintha a hagyományos módszerrel élnék. Elsőként azt fogja észrevenni az ember, mikor belép a Gumi Diszkont hu oldalára, hogy mennyire jó érzés az oldalon navigálni. Ritkán szokott ilyen élményem lenni, de biztosra mondhatom, hogy sokkal szívesebben megyek fel a Gumi Diszkont hu oldalára, mint egy sima boltba. Nincsen sor, nincsen tömeg és a saját tempómban tudom végignézni a választékot. El tudom dönteni, hogy számomra melyik lenne a legjobb és senki sem próbál győzködni, csak azért, mert ebből kapja a jutalékot a hónap végén.

Nem vagyok nagy kocsi szakértő, ezért mindig szeretem ugyanazokat a dolgokat venni. Nem akarom, hogy a kísérletezésemnek az legyen a vége, hogy feleslegesen kidobtam egy csomó pénzt. Ezért is örültem, hogy a Gumi Diszkont hu oldalon található autógumi keresőbe minden adatot pontosan be lehet vinni. Így semmi nincsen az én megfigyelőképességemre bízva. A márka mellett még rengeteg dolgot ki lehetett választani. Például a gumi méretét is meg tudtuk adni. Így rögtön csak azokat a gumikat fogjuk megkapni a találatok között, amik jók lesznek az autónkhoz. Gondoljunk bele, hogy egy rendes autós boltban, mennyi idő elmegy azzal, hogy megtaláljuk ezeket. Rosszabb esetben pedig az ott dolgozók könyörületére vagyunk bízva, akik nem mindig értenek az összes termékhez. Itt azonban erről szó sincsen.

Szűröket is alkalmazhatunk, így még pontosabb találatokat kaphatunk és pár perc alatt meg is találhatjuk a legjobb autógumit. Nekem legalábbis ez volt az élményem. Miután pedig megvolt az ideális termék, pár kattintás segítségével a rendelést is le tudtam adni. Nekem az, hogy ilyen kényelmesen el tudom végezni a vásárlást, a Gumi Diszkont hu oldalát teszi az egyértelmű választássá, ha autógumiról van szó.