Nem kell távoli számítógép-vezérlés ahhoz, hogy az oktatozone.hu-ra kattints

A távoli számítógép-vezérlés már sokszor kihúzott a csávából, amikor a munkahelyi gépemhez kellett hozzáférnem itthonról, vagy fordítva. Persze a legjobb, ha van valaki, aki segít közben, de alapvetően csak néhány kattintásra van ilyenkor szükség a másik részéről, nekem a lényeg, hogy a munkahelyi projekteket mindkét helyről elérjem. Sokan azt gondolhatnák, hogy milyen könnyű a munkám, hiszen csak a gép előtt ülök, fizikailag nem túl megterhelő – mentálisan viszont annál inkább, egészen közel táncolok néha a kiégéshez, azt hiszem. Persze jó, hogyha van egy nehezebb napom, amikor mondjuk felkelni is nehéz és minden emberi szó nyűg, akkor home office-ból is lehetek, és ugyanolyan hatékony tudok lenni, mint máskor, de azért olykor el szoktam gondolkozni a váltáson. Például hogy lehet, a diplomáim mellé nem lenne hülyeség szakmát is kitanulni. Mire ezt ilyen jól kitaláltam, az OKJ képzések lényegében megszűntek, legalábbis átalakításra került az egész rendszer – de az oktatozone.hu-nak hála én továbbra is dédelgetem ezt az álmot. Ahhoz még biztos kell egy kis idő, amíg a tettek mezejére lépek, de addig is az OKJ képzések “utódainak” nézek utána.

Az Oktatozone ugyanis megannyi felnőttképzést, akár hatósági képzést kínál, amelyekkel egy stabil karriert tudunk megalapozni a munkaerőpiacon, vagy akár a meglévő szakmánkban léphetünk egy felsőbb szintre azzal, hogy továbbképezzük magunkat. Az oktatozone.hu oldalon minden fontos információ elérhető, ami alapján válogathatunk a képzések közül. Igazán keresett szakmákat tanulhatunk ki náluk, mégpedig igazán profi szakemberektől. Modern oktatási körülmények – részben online, részben felszerelt tanteremben és tanműhelyben -, valamint profi oktatók segítik a tanulni vágyókat. Nekem egy ismerősöm ajánlotta a lehetőséget, amikor meséltem neki, hogy érdekelne, mit tudok kezdeni magammal, ha már régóta érdekeltek az OKJ képzések.

Egyébként az Oktatozone-nál az árazás tekintetében is nagyon korrektek, abszolút olyan árakat szabtak meg a képzéseknek, ami egyhamar megtérülhet az új hivatásunkkal. Nemrég egyébként a hírlevelükre is feliratkoztam, csak győzzem kivárni, hogy milyen híreket kapok majd az Oktatozone háza tája felől! Vannak egyébként olyan szakmák is az oldalon, amelyeknek a létezéséről korábban nem is tudtam, ezekről érdekes volt olvasni, főleg, hogy akadt olyan is köztük, ami nagyon megtetszett. Egyelőre viszont még nem döntöttem, hagyok magamnak egy kis időt, és addig is figyelemmel követem az oktatozone.hu platformjait, és persze a tőlük érkező e-maileket.