Oldjuk meg távolról a menetlevelünk kitöltését

A világunk egyre gyorsabb ütemben fejlődik. Gyerekként még el sem tudtam volna képzelni, hogy ennyi mindent tudunk majd távolról irányítani. Az is hihetetlen számomra, hogy például az oktatást is lehet online csinálni. Pedig ha ez nem lenne, akkor fix munkám se lenne. Elsőként egyébként mikor belekezdtem az otthonról tanításba, kicsit tartottam attól, hogy el fog veszni az a személyes kontaktus, amire mindenképpen szükség van.

És bár valóban nem ugyanaz, mintha egy rendes órát tartanék, mégis azt vettem észre, hogy rengeteg előnye van annak, hogy az interneten tanítok. Az első és a legfontosabb, hogy nem vagyok helyhez kötve. Ha találok jó internetet és egy helyet, ahova bedughatom a laptopomat, akkor bárhonnan tudok tanítani. Az egyetlen dolog, ami hiányzik, az tényleg az, hogy egy térben legyek a másik emberekkel, de ezen túl tudom tenni magamat.

Az egyik ismerősömnek azonban teljesen másfajta munkája van, mivel szinte egész nap a kocsijában ül és azzal furikázik. Az előző héten a segítségemet kérte, mivel szüksége lett volna egy kitöltött menetlevél minta dokumentumra. Nem szokta annyit használni az internetet, úgyhogy rögtön felajánlottam neki, hogy utánanézek ennek. Ekkor azonban még nem gondoltam, hogy a kitöltött menetlevél minta keresésem milyen további felfedezésekkel fog járni a RoadRecord oldalán.

Mert bizony őket találtam meg a kitöltött menetlevél minta kapcsán. Már alapból az meg fog nyerni mindenkit, hogy az oldal letisztult és könnyen átlátható. Én nagyon értékelem, ha egy cég hangsúlyt fektet az oldal designjára. Persze a külső nem minden, mégis, egy jól kialakított oldallal rengeteg időt tudunk megspórolni. Plusz rögtön látni fogjuk, hogy az adott cég igényes-e. A RoadRecord pedig csillagos ötössel ment át ezen a vizsgán.

Én azonban nem grafikai design kapcsán érkeztem erre az oldalra, hanem kitöltött menetlevél minta miatt. Meg is kerestem ezt a részét az oldalnak és legnagyobb meglepetésemre egy rövid tájékoztató fogadott. Elkezdtem olvasni és ebből megtudhattam, hogy egy kitöltött menetlevél minta helyett használhatnánk egy olyan útnyilvántartó applikációt, amivel pénzt tudunk visszaigényelni. Számomra ez elképesztő volt és rögtön meg is mutattam a barátomnak. Várhatóan ő is teljesen le volt döbbenve és együtt tovább olvastuk a tájékoztatót.

kitöltött menetlevél minta

Tehát, ha az ember egy rendes útnyilvántartást vezet, akkor egy csomó pénzt tud visszaigényelni. Ez mindenki számára fontos, viszont rögtön feljön az a tipikus kérdés, ami minden visszaigénylésnél eszébe jut az embernek. Mégpedig, hogy mi lesz, ha pont nem figyelek oda és valamit elhibázok? Hibázni persze emberi dolog, viszont ilyen fontos ügyeknél ezt nem engedhetjük meg.

A RoadRecord is ezen a véleményen van és ezért is biztosítanak számunkra jutányos ár mellett egy olyan applikációt, ami megcsinálja helyettünk az egészet. Ez az alkalmazás pedig nem fogja leszívni a telefonunk aksiját, vagy az internetünket. A barátom számára azonban az volt a legfontosabb, hogy könnyen kezelhető legyen. Ahogy azt már az összes korábbi dologból ki tudtátok következtetni, a RoadRecord erre is nagy hangsúlyt fektet.

Ennél több indok nem is kellett volna számunkra, kipróbáltuk az alkalmazást. Valóban nagyon egyszerű volt beállítani, a barátomnak pedig nem kellett szinte semmit tennie ahhoz, hogy meglegyen az útnyilvántartása. Azóta is nagyon hálás nekem, hogy rátaláltam a RoadRecord oldalára. Én pedig biztosan használni fogom majd, ha egyszer szakmát váltok.