Otthonról dolgozom, mégis zavarnak a ráncaim

A járványhelyzet kezdete óta otthonról dolgozom, távmunkában. Nagyszerű, hogy napjainkban a technológia már olyasmire is képes, mint a távoli számítógép vezérlés: ennek segítségével ki sem kell mozdulnom a szobám kényelméből, hanem akár az irodai gépeket is irányíthatom a saját laptopomról. Bár az itthonlét miatt hétköznaponként ritkán találkozom a kollégáimmal, mégis fontos számomra a megfelelő megjelenés, így hát reggelente ugyanúgy rendbe szedem a külsőmet, mint azokon a napokon, amikor valóban elhagyom a lakást. Hasonlóképpen zavarnak az utóbbi időben megjelent ráncaim is, ezért mindennap teszek arról, hogy napközben még a tükörben se kelljen szembenéznem velük.

A múltkor egy kicsit ki akartam már szakadni a szürke hétköznapokból, így elmentem kávézni a barátnőimmel. Ők még nem látták az arcomat azóta, hogy elkezdtem használni az új ránctalanító szérumomat, úgyhogy teljesen ledöbbentek, hogy milyen fiatalosan nézek ki.

Hadd mutassam be Nektek is a fiatalnak és egészségesnek tűnő arcbőr titkát! Biztos vagyok benne ugyanis, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki szívesebben látja magát az öregedés ezen jelei nélkül. A termék neve, amit használok (és aminek a kipróbálására Titeket is bátorítalak), Laumar InstanTENSE Plus – ez egy olyan szérum, amely villámgyorsan, konkrétan 3 percen belül elsimít minden ráncot a szemed alatt, vagy akár az arcod többi részén is. Emellett arra is jó, hogy a táskákat, sötét karikákat eltüntesse a szemed alól, ha éppen ilyen problémával küzdesz.

Laumar InstanTENSE Plus

Ha megnézed a weboldalt, láthatsz rengeteg vásárlói véleményt, valamint számos előtte-utána képet is, amiken keresztül bemutatják a szérum hatásosságát. A videókból még az is látszik, hogy a Laumar InstanTENSE Plus készítői nem tréfáltak, amikor azonnali, perceken belüli javulást ígértek: az eredmény gyors és látványos. Ez a szérum tehát minden, amire egy hozzám hasonló nőnek szüksége lehet. Persze férfiaknak is ugyanolyan hatásos, szóval nekik is meleg szívvel ajánlom a kipróbálását, ha szeretnének letagadni egy pár évet (vagy akár évtizedeket, hiszen ez a csoda tán még arra is képes).

A Laumar InstanTENSE Plus egyébként nem tartalmaz semmi olyan anyagot, ami miatt csúnyán összeráncoltam volna a szemöldököm az összetevők listájának olvasásakor. Én eléggé válogatós vagyok ebben a tekintetben: bizony, nem kenek akármit az arcomra. Ebben a szérumban ugyanakkor csupa hasznos összetevő van, és nagy örömömre kihagyták a káros, irritáló illat- és színezőanyagokat. Egy érzékeny bőrű barátnőmnek is ajánlottam, mert tudom, hogy ez tényleg mindenféle bőrtípussal kompatibilis.

Az állatbarátok is megnyugodhatnak, mert ez a termék nem volt semmiféle állaton tesztelve – jó lenne, ha más cégek is beújítanának végre ilyen szempontból. Ugyanakkor nagyon alapos klinikai teszteken, bőrgyógyászati vizsgálatokon ment keresztül, mire eljuthatott hozzánk, vásárlókhoz, tehát tényleg úgy gondolom, hogy egy megbízható cég nagyszerű termékével van dolgunk.

Persze nem a legolcsóbb kategóriába tartozik, de amit egy tubus áráért cserébe kapni fogsz, az felbecsülhetetlen: 60 napra elegendő önbizalom, megszépülés és megfiatalodás. Nem ismerek olyat, akinek eddig ne vált volna be, úgyhogy biztosan Neked is a kedvenced lesz, ha úgy döntesz, hogy adsz neki egy esélyt. Most mennem kell vissza távmunkában dolgozni, de előbb még meglesem magam a tükörben, mert ma is tökéletesen ráncmentes vagyok.