Számítógépek és a fotónyomtatás

Megmondom őszintén, gáz vagy sem, én néhány évvel ezelőtt még nem tudtam arról, hogy lehet távolról vezérelni számítógépeket. Valahogy nem került a látómezőmbe ez a témakör. Aztán amikor a barátom néhányszor megkért arra, amikor az irodában volt, hogy kapcsoljam be a gépét, ő pedig rákapcsolódott távolról és láttam, ahogy kattintgat rajta, akkor megvilágosodtam, hogy már ilyen is van. Azóta már nekem is a hasznomra vált a dolog, persze fontos, hogy valaki hozzáférést biztosítson a tőled távol eső eszközhöz, de egyébként tényleg nagyon praktikus dolog tud lenni. Bízom benne, hogy egyre több ilyen okosságot lesek el az évek során, hiszen egy mezei számítógép felhasználónak is nagyon jól tudnak jönni ezek a dolgok.

Én általában a gépemet egyszerűbb dolgokra használom, például olyanokra, hogy felmegyek a böngészőben a Sooters weboldalára, és elindítok egy megrendelést, ha szeretném az eszközeimen összegyűjt fényképeket fizikai formába önteni. Egyik kedvencem a vászonképek nyomtatása – igazán egyedi hangulatúvá varázsolja az enteriőrt. Ráadásul a Sooters szolgáltatásaiban sosem kellett csalódnom, generációk óta megbízik bennük a család, és nagyon örülök, hogy már ilyen kényelmesen, az otthonom kényelméből is rendelhetek tőlük bármilyen szuper képet. A vászonképek nyomtatása még sosem volt ilyen egyszerű, ahogyan a képek feltöltése sem – egyszerűen tudom őket feltölteni a social media oldalaimról vagy a különböző tárhelyeimről és eszközeimről. Még a család azon tagjai is, akik nem egy számítógép zsenik, könnyen elboldogulnak a Sooters online felületével, ami nagy dolog. A legutóbbi vászonképek nyomtatásának alkalma karácsonykor volt, ahol többeknek ez volt a meglepetés ajándék. Azt hiszem, nagyon jól sült el, mindenki nagyon örült, amikor kibontotta a csomagot. Mindig el vagyok ájulva attól, hogyan kel életre egy-egy pillanat a Sooters-nél – az élénk színek, az éles vonalak garantálják azt, hogy abszolút valósághű és magas minőségű képekkel találkozunk, amik ráadásul az idő próbáját is kiállják. Számomra nincs is jobb ajándék egy-egy képnél, amin a szeretteim körében vagyok, és ezzel sokan vagyunk így a családban. Örülök, hogy mindig számíthatunk a Sooters-re, ha az elkapott pillanatokat szeretnénk tényleg felejthetetlenné tenni, és fizikai formában is birtokolni.

Csak ajánlani tudom mindenkinek a Sooters szolgáltatásait – látogassatok el bátran a weboldalra és rakjatok össze akár egy egész fotókönyvet a kedvenc emlékeitekből pillanatok alatt…