Távoli asztali segítségért plasztikai sebészet elérhetőséget kaptam

Az irodában felütötte a fejét a COVID-19, így ismét karanténba került a társaság.  Megint, egy év leforgása alatt már harmadszor home office-ban voltunk kénytelenek dolgozni. Szerencsére olyan jellegű munkát végzünk, amit simán lehet otthonról is végezni. Persze, csak ha közben nem home school-ozik párhuzamosan a nagy, és nem rohangál körülöttem a kicsi, mert úgy nem annyira szerencsés a történet. De mivel csak kontaktok voltunk és senki nem lett beteg, ők töretlenül élvezhették a jelenléti oktatás és óvodai foglalkoztatás minden előnyét.

Így azért sokkal egyszerűbb volt a munkahelyi feladataimat otthonról ellátni. Kolleginámmal egy közös feladaton dolgoztunk, és megígértem, hogy segítek neki beképletezni egy excel táblát, mert ő még nem csinált ilyesmit előtte. Átnyúltam távoli asztali segítségnyújtással a gépébe, miközben telefonon magyaráztam el a dolog lényegét. Munkánk végeztével persze csevegtünk is egy kicsit és láttam, hogy a böngészőjében a plasztika.info.hu weboldal van megnyitva.

Elmondta, hogy mostanában foglalkoztatja a gondolat, hogy plasztikáztatni fog, mert a bőre eléggé megereszkedett az utóbbi időben nemcsak az arcán, de a nyaki részen is. Én egyáltalán nem láttam ezt olyan vészesnek, hogy kés alá kellene ezzel feküdni és ezt ki is fejtettem neki.

Erre megmutatta az oldalon, hogy ő milyen kezelésre gondolt. A plasztikai sebészet is sokat fejlődött az idők során, nem kell már feltétlenül minden problémával a kés alá feküdni. A technológiák és persze a trendek fejlődésével az eljárások egyszerűbbek, gyorsabbak és kíméletesebbek lettek, sokkal kevesebb szövődménnyel és mellékhatással.

Meglepődve olvastam az erről szóló leírást a plasztika.info.hu-n és eléggé meggyőztek engem is az ott olvasottak. Létezik egy úgynevezett Spring Thread beavatkozás, amelyet az arcfiatalító kezelések iránti egyre növekvő igények hívtak életre. Ezt a beavatkozást a Spring Thread szál behúzásával végzik el, amely egy nem felszívódó, rugalmas, poliészterből készült, szilikonnal bevont szál. Masszívan rögzül, ennek köszönhetően felveszi és követi az arc és nyak izmainak mozgását.

A kezelésnek több előnye is van, helyi érzéstelenítésben, járóbeteg kezelés keretei között is végezhető, és egyáltalán nem időigényes. Gyors a beavatkozás utáni felépülés, hiszen 2-4 nap alatt felszívódnak az ödémák és a véraláfutások. A teljes gyógyulás ideje is rövid, a bőrredők néhány hét alatt felszívódnak. Az elért eredmény tartóssága elég meggyőző, hiszen a hatás kettőtől akár négy évig is tarthat. Főleg a szemöldök környékén, az arcon és a nyakon szokták alkalmazni. Az ára sem volt annyira húzós, szerintem simán a megfizethető kategóriába tartozik.

Kérdeztem a kolleginámat, hogy a férje mit szól a dologhoz. mondta, hogy teljes mértékben támogatja. Azt mondta, hogyha ő ettől jobb kedvvel fog a tükörbe nézni, vagy jobban fogja magát érezni, hát tegye. Már megvan a konzultációra az időpontja és izgul is egy kicsit, hogy mi fog történni, de várja is már a napot, amikor elmehet a rendelésre.

Szerintem egy profi plasztikai sebészetet talált. A plasztika.info.hu honlapot olvasgatva nekem is nagyon jó benyomásom keletkezett, pedig előtte nem igazán szimpatizáltam ezzel a dologgal. Dr. Kelemen Ottó a Kelemed Plasztika vezetője, egy nagytudású, profi szakember. Több évtizedes tapasztalattal rendelkezik, képzett, folyamatosan tanul és követi szakterülete gyorsan fejlődő változásait. Az általa végzett műtétek és beavatkozások percízen, részletesen, előtte-utána fotókkal vannak bemutatva. Pácienseit körültekintően, nagy szakértelemmel és gondossággal kezeli.

Ha egyszer rászánom magam ilyen jellegű kezelésre, biztos, hogy én is a Kelemed Plasztikánál fogok időpontot foglalni.