Távoli asztali segítségkérés után egyedi pólót shoppingoltam

Már majdnem végeztem a home office-ban vállalt feladataimmal a hétre, amikor akadt egy kis gondom. Egyszer csak a böngészőm nem nyitotta meg a weboldalt, amiről információra lett volna szükségem utolsó feladataim egyikének elvégzéséhez. Segítséget kértem hát egy info-s kollégától. A probléma oka egy teljesen banális dolog volt: a böngészőben nem volt engedélyezve a felugró ablakok megnyitása. Ennek a feltételnek most kis segítséggel eleget is tettem. Örömmel töltött el, hogy végre készen vagyok a dolgommal, de miután végeztem, sem kapcsoltam ki a gépet, inkább böngészgetéssel töltöttem az időt.

Egyik barátnőm körülbelül 2 hónap múlva anyai örömök elé néz, és a hétvégére szervezte meg babaváró buliját. Én mindenképpen valami vicces és kedves ajándékra gondoltam. Babonából a gyereknek inkább majd csak a születése után szerettem volna vásárolni. Egyelőre a kismamára koncentráltam: Elhatároztam hát, hogy beszerzek egy cuki pólót és egy nagy doboz fagylaltot mellé neki.

A LOLmarkt.hu – Egyedi póló forgalmazásával foglalkozó webáruház, kreatív, ötletes, népszerű termékeket árusít. Én is innen gondoltam beszerezni az ajándékot már csak azért is mert többször is vásároltam már innen. Kiváló tapasztalatokkal rendelkezem a minőséget az árakat és a kiszállítás gyorsaságát illetően is.

Mivel konkrét elképzeléseim voltak, a webáruház keresőjét is ennek megfelelően használtam. Találtam is egy kedves, vicces ábrát és feliratot, amiről azt gondoltam, hogy tetszeni fog az én terhes barátnőmnek. Az alkalomnak megfelelően a rózsaszín és a fehér színek között vacilláltam, és végül a rózsaszínre esett a választásom. Mivel a terhesség már eléggé előrehaladott volt, így az XL méret mellett döntöttem, akkor is ha voltaképpen egy filigrán csajról volt szó. Hiszen az a pocak már elég jelentős méreteket öltött az eltelt hónapok során.

Nem igazán féltem tőle, hogy nem lesz a póló jó, hiszen tisztában voltam azzal, hogy ha mégsem sikerült eltalálni a megfelelő méretet, akkor díjmentesen van cserére is lehetőségünk.

A felső anyaga minőségi pamut, tartósságát nem lehet megkérdőjelezni. A feliratokat olyan technolóiával nyomták rá, ami a legmodernebb, éppen azért, hogy a póló minél tartósabb és minél tovább viselhető legyen.

A megrendelt darabok nagyon rövid idő alatt elkészülnek, a LOLmarkt.hu – Egyedi pólóit a megrendelés beérkezésétől számítva egy-két napon belül elkészíti és ki is szállítja.

A házhozszállítás a GLS futárszolgálattal, hétköznapokon 8 és 17 óra között történik. fizetni a futárnál utánvéttel lehet, vagy barion rendszeren keresztül, bankkártyával.

A webáruház kínálata egyébként rendkívül változatos, vannak itt pólók apukáknak, anyukáknak, nagyszülőknek. Válogathatunk páros vagy családi szettek és összeállítások között is, de filmrajongók, vagy a poénos mémek kedvelői is találhatnak megfelelő darabot.

Van a főoldalon egy ajándékkereső is melynek segítségével könnyedén szűkíthetjük elképzeléseiket, csak azt kell megadnunk, hogy kinek és milyen alkalomra szeretnénk ajándékot adni. Egy-két kattintás után máris válogathatunk a szebbnél-szebb és viccesebbnél-viccesebb feliratú pólók között.

Szerintem mindenképpen érdemes itt körülnézni, ha ajándékot keresünk, mert itt mindenkinek találhatunk megfelelő pólókat. ha nem tetszik a kínálat és egészen egyedi ötleteket szeretnénk megvalósítani, arra is van lehetőség. Tetethetünk a pólóra saját szövegeket, képeket és idézeteket is.

Az én rendelmésem is hamar megérkezett, és jól mutatott, egyedileg hatott ajándékként a pelenkatorták, fürdetők, tipegők és csörgők között. Én úgy gondolom, hogy sikerült vele örömet szereznem.

Megrendelésükhöz nem volt szükség távoli asztali segítségre, annak kérését inkább megtartom más alkalmakra.