Távoli vezérlésű csak a számítógéped lehet, de a cégalapítás nem

Már egészen belejöttem ebbe a távoli vezérlésbe. Szuper opció, ha az iroda és az otthoni gépem között kapcsolatot tudok teremteni, mondhatni mágikus érzés – mintha a kezem messzire is elérne. Szinte hihetetlen, hogy mennyivel kényelmesebbek manapság a munkalehetőségeink, mint néhány évtizede. Szerencsére sok területen használható már ez a fajta tudás, így abszolút annak a pártján vagyok, hogy érdemes haladnunk a korral.

A cégalapításhoz azért még szükséges a személyes jelenlét, de ez nem jelenti azt, hogy nem informálódhatunk előtte az interneten! Valamelyik nap az alábbi, igencsak csalogató felirat tárult a szemem elé böngészés közben: (új) Cégalapítás 16.900 Ft vagy INGYEN – ha székhelyet kér. Jól hangzik, gondoltam, ezért fel is néztem a honlapra, ahol számos új információval találkoztam. Különböző kisokosok és a GYIK igazított el abban, mi a folyamata egy cégalapításnak vagy cégmódosításnak.

Emellett a székhelyszolgáltatással kapcsolatos összes kérdésemre is választ kaptam – milyen jó lehetőség az iparűzési adó mentes székhelyszolgáltatás! Az “(új) Cégalapítás 16.900 Ft vagy INGYEN – ha székhelyet kér.” szlogen is igencsak árulkodó – hiszen ha most igénybe vesszük a cégalapítással kapcsolatos szolgáltatásaik mellett a székhelyszolgáltatást is, akkor bizonyos csomagajánlataikban a cégalapítási díj nulla forintra módosul! Cégük 11 év tapasztalattal bír, ahogy a honlapon olvashattam, és számos, igen neves ügyféllel büszkélkedhetnek, összesen pedig már több, mint 15 ezren vették igénybe szolgáltatásaikat.