Vidékről is meg tudtam oldani az energetikai tanúsítvány kiállítását

https://www.e-tanusitas.eu/

Egy kisebb városban élek, ami mondhatni a semmi közepén van. Ahhoz, hogy egy nagyobb városba eljussak több órát kell autóznom. Ebből adódóan alapvetően otthonról dolgozom, ritkán megyek csak be a cég központjába. Szerencsére mára a legtöbb dolgot online is eltudom intézni, ami így egy eléggé megkönnyíti az életemet. Nem is olyan régen a közelben vettem egy kisebb hétvégi házat, hogy majd felújítom és úgy eladom jó áron. A felújítás része már megtörtént a dolognak, most már majdnem minden készen áll az eladásra. Egyedül az energetikai tanúsítványt kell még kiállítani.

A e-tanusitas.eu oldalát egy barátnőm ajánlotta, miután ő is eladta a házát. Nem messze lakik tőlem így ő is hasonló helyzetben van mint én. Elmesélte, hogy mennyire elégedett volt a https://www.e-tanusitas.eu/ szolgáltatásaival. Először ő is gondban volt ezzel az energetikai tanúsítvánnyal, amit ugye 2009 januárja óta kötelező kiállítani az új építésű és közhasználatú épületre, így muszáj volt elfogadni ezt a helyzetet. Rövid keresgélés után akadt rá az https://www.e-tanusitas.eu/ weboldalára. Már maga a honlap is megfogta, mert elsőre szimpatikusnak és barátságosnak tűnt. Mondta, hogy röviden, tömören és egyszerűen össze van foglalva az energetikai tanúsítvánnyal kapcsolatos fontosabb tudnivalók. És eleve a weboldal teljesen áttekinthető és informatív.

Nekem ez az ajánlás már elég volt ahhoz, hogy én magam is megnézzem. Meg is nyitottam otthon a https://www.e-tanusitas.eu/ weboldalát. Nekem is nagyon megtetszett a design és persze a tartalom is. Nem is gondolkoztam sokáig a dolgon, hanem kitöltöttem az űrlapot és elküldtem. Tudtam, hogy ez egy fontos dokumentum, hiszen ebből derül ki, hogy az adott épületnek a fenntartása mennyi energiát vesz igénybe. Kíváncsi voltam, hogy valóban olyan gyorsan el fog-e készülni a tanúsítvány, mint ahogy a honlapon ígérték.

Zökkenőmentesen zajlott a tanúsítvány megszerzése

Másnap fel is hívtak telefonon, hogy egyeztessük a tanúsítvány megszerzéséhez szükséges részleteket és adatokat. Ezenkívül megbeszéltünk egy időpontot a helyszíni felméréshez is. Az https://www.e-tanusitas.eu/ munkatársa nagyon kedves és udvarias volt, és segítőkészen válaszolt a kérdéseimre.

A megbeszéltek szerint jött el a házhoz a https://www.e-tanusitas.eu/ szakembere, hogy elvégezze a vizsgálatokat. Elmondta, hogy az adatokat elküldi az irodába és ott fogják majd elvégezni a szükséges számításokat. Ezt követően fogják majd kiküldeni nekem a dokumentumokat. Nagyon örültem, hogy ilyen könnyen megy az energetikai tanúsítvány megszerzése, és nincsenek vele nagyobb problémák.

Ahogy azt nekem előre jelezte a https://www.e-tanusitas.eu/ munkatársa, valóban kevés idő kellett, hogy megjöjjenek a kért dokumentumok. Az https://www.e-tanusitas.eu/-nak hála mindenféle probléma nélkül megszereztem a hiányzó papírokat. Ezt követően már semmi akadálya nem volt, hogy eladjam a házamat.